Posvećeni partnerima iz farmaceutske industrije

Smanjenje troškova i regulatorni zahtjevi postaju svakodnevni izazov za naše partnere kojima nudimo širok spektar usluga u cjelokupnom lancu snabdijevanja na polju optimizacije i efikasnosti procesa. Fleksibilnost u pristupu i prilagođavanje očekivanjima i potrebama svakog partnera su osnova rješenja koja im nudimo.

Medicinski poslovi

Nudimo širok spektar usluga posvećenih medicinskom poslovanju putem regionalne saradnje, a predstavljamo i jedinstvenu kontakt tačku za sve potrebe savremenog farmaceutskog poslovanja.

Saznaj više
Market Access

Pristup tržištu

Tržište jugoistočne Evrope koje kompanija EL PHARMA pokriva kao dio porodice PHOENIX pruža široke mogućnosti svim farmaceutskim kompanijama koje traže nova tržišta za plasiranje svojih proizvoda i usluga. Regionalna saradnja i moderan pristup poslovanju su imperativ u svim poslovnim odnosima.

Saznaj više
Marketing and Filed Force

Marketing i prodajne aktivnosti

Naše djelovanje obuhvata i razvoj i izgradnju poslovanja partnera. Kompanija PHOENIX pruža podršku kroz usluge marketinga i zastupanja prodaje za farmaceutske marke i proizvode na profesionalan, koordiniran i stručan način.

Saznaj više
Regulatory Affairs

Usluge registracije ljekova i medicinskih sredstava

Registracija ljekova i medicinskih proizvoda je jedna od usluga koju nudimo partnerima. Bogato iskustvo u regulatornom poslovanju je rezultat dugogodišnje registracije i uspješnog plasmana velikog broja brendova na lokalna tržišta. Posvećeni tim EL Pharma nudi usluge registracije svim partnerima kompanije PHOENIX.

 

Saznaj više

Neregistrovani ljekovi

Kad pacijenti nisu u mogućnosti dobiti najbolji medicinski tretman proizvodima dostupnim na tržištu, odgovor je nelicencirani lijek. Znamo koliko je važno da pacijenti dobiju prave lijekove u pravo vrijeme.

Saznaj više

Inovativni i ljekovi za rjetke bolesti

Kao prvi izbor vodećih farmaceutskih kompanija u biotehnologiji fokusirani smo na ispunjavanje nezadovoljenih medicinskih potreba u specijalnoj zdravstvenoj zaštiti. Naše duboko znanje, veliko iskustvo, zajedno s agilnim i fleksibilnim pristupom u izgradnji sofisticiranih, naručenih usluga koje mogu podržati sve veće potrebe farmacije kompanije, čine nas idealnim partnerom.

Saznaj više

Logistika kliničkih ispitivanja

Svojim partnerima (farmaceutske kompanije, sponzori, organizacije za klinička istraživanja) nudimo podršku za sprovođenje kliničkih ispitivanja u Crnoj Gori putem fleksibilnih rješenja i u skladu sa specifičnim potrebama klijenata.

Logističku podršku, nabavku komparativnih ljekova i lokalnu nabavku na zahtjev klijenta pruža tim profesionalaca s velikim iskustvom i znanjem u oblasti farmaceutskih propisa, propisa o vanjskoj trgovini i zahtjeva za osiguranje kvaliteta, koristeći modernu opremu i najsavremenija IT rješenja.

Saznaj više

Usluge s dodatnom vrijednosti

Naše usluge s dodatnom vrijednošću stvaraju dodatni prostor za saradnju. Propisi, potpuno opremljen prostor i tim obučenih i iskusnih radnika omogućavaju uslugu iz oblasti standardizovane skladišne logistike na visokom nivou.

Saznaj više
Warehouse services

Skladišne usluge

Nudimo širok spektar skladišnih usluga koje su osmišljene za podršku stalnoj isporuci farmaceutskih kompanija. Pružamo profesionalnu korisničku uslugu i izuzetno fleksibilna i prilagođena rješenja kako bismo proizvode učinili dostupnima na farmaceutskom tržištu. Neprestano radimo na poboljšanju našeg sistema upravljanja kvalitetom.

Saznaj više