Naša grupa

Kvalitet i usklađenost u PHOENIX grupi Crna Gora

Kvalitet

Ponosni smo na svoju posvećenost pružanju kvalitetnih usluga kupcima, partnerima i zaposlenima.

Naš sistem pokriva sva područja koja imaju direktan ili potencijalni uticaj na kvalitet proizvoda i sigurnost pacijenta. Zasnovan je na nacionalnim i relevantnim pravnim zahtjevima EU, smjernicama o dobroj praksi distribucije i smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije.

Djelujemo sigurno kroz upravljanje okolinom, zdravljem i sigurnošću kako bismo proaktivno identifikovali, analizirali i ublažili rizike i smanjili uticaje.

Usklađenost

Izraz „usklađenost” odnosi se na pravila i smjernice osmišljene sa ciljem da kompanija i zaposleni poštuju postojeće uslove i zakone. Usklađenost podrazumijeva omogućavanje i stvaranje poštene konkurencije i sprečavanje korupcije. Usklađenost je ključni element naše korporativne kulture i proizlazi iz naših osnovnih korporativnih vrijednosti. Odgovorne i usklađene radnje ključne su za uspjeh naše kompanije. Pored društvene odgovornosti koju imamo kao pružalac zdravstvene zaštite, saradnja uz poštovanje je takođe presudna za odnos pun povjerenja koji imamo s kupcima, poslovnim partnerima i svim ostalim saradnicima.

Vaš kontakt Kvalitet kvalitet(at)farmegra.com
Your contact Usklađenost (compliance) compliance.mne(at)farmegra.com
Your contact Zaštita ličnih podataka ZLP(at)farmegra.com