Naši brendovi

Vodeću poziciju smo postigli zahvaljujući našim brendovima dokazanog kvaliteta i povjerenja. Zbog toga smo svakodnevno prisutni u svim sferama koje za cilj imaju zdravu budućnost.

PHOENIX Pharma

PHOENIX Pharma

Svakodnevno pružamo podršku onima koji brinu o zdravlju ljudi u Crnoj Gori. Naši distributivni i logistički procesi su standardizovani i definisani tako da je snabdijevanje naših kupaca širom zemlje brzo i pouzdano. Kupci mogu da nam se obrate putem kontakt centra, tako da njihova i naša zdravstvena misija mogu odgovoriti i na najveće izazove.

Saznaj više

EL Pharma

Svoje aktivnosti, znanje i resurse usredsredili smo na strane partnere, pružajući najviši nivo profesionalne usluge na četiri lokalna tržišta. Naš širok spektar usluga omogućava stranim proizvođačima ljekova da dospiju na regionalno tržište i dođu do lokalnih potrošača.

Saznaj više
BENU pharmacy insitution

Privatna zdravstvena ustanova BENU

Privatna zdravstvena ustanova BENU je jedan od najvećih lanaca apoteka u Crnoj Gori i dio je velike međunarodne kompanije PHOENIX.

Saznaj više
LIVSANE A PHOENIX Brand

LIVSANE PHOENIX brend

Grupa PHOENIX takođe posjeduje svoj brend pod imenom LIVSANE, koji je na tržištima u regionu prisutan od 2015. godine.

LIVSANE je ekskluzivna marka dostupna samo u BENU apotekama i odlikuju je širok asortiman proizvoda i vrhunski kvalitet. Primamljiv dizajn, prepoznatljivost na policama, jasna poruka i pristupačne cijene najbolje opisuju LIVSANE.

Saznaj više