Posvećeni partnerima iz farmaceutske industrije

Neregistrovani ljekovi

Postoji nekoliko razloga zašto određeni proizvod nije dostupan pacijentu u određenoj zemlji. Svaki primljeni upit tretiramo sa pažnjom do detalja i hitnosti potrebnih da bi se obezbjedilo da ovi lekovi budu brzo dostupni pacijentima koji ih hitno zahtjevaju. Pouzdan smo dobavljač neregistrovanih ljekova i ekspert za:

o Povlačenje / ukidanje tržišta

o Nedostatak ljekova

o Pristup nakon ispitivanja

o Rani pristup

 

Nestašica ljekova javlja se u svim zdravstvenim ustanovama i uključuje kako osnovne ljekove koji spasavaju život, tako i ljekove koji se često koriste. Naše iskustvo u pružanju pristupa nelicenciranim ljekovima omogućava nam da pronađemo rješenja i sprječimo ili smanjimo uticaj nestašice.

Pristup nakon ispitivanja podrazumjeva kontinuirano pružanje proizvoda učesnicima kliničkog ispitivanja nakon završetka ispitivanja.

Pružanje ranog pristupa ljekovima sada je ključna faza u strategiji pristupa većini farmaceutskih kompanija na tržištu i od vitalnog je značaja za obezbjeđivanje uspješnog lansiranja proizvoda.

Imamo jedinstveno iskustvo u pružanju podrške farmaceutskim kompanijama pružajući etičan i usklađen pristup njihovim ljekovima.

Your contact Dušica Grbić Sales Manager dusica.grbic(at)inopharm.net