Posvećeni partnerima iz farmaceutske industrije

Marketing i prodajne aktivnosti

Naše djelovanje obuhvata i razvoj i izgradnju poslovanja naših partnera. Kompanija PHOENIX pruža usluge marketinškog i prodajnog zastupanja farmaceutskim kompanijama i proizvođačima u skladu sa njihovim potrebama na profesionalan, usklađen i stručan način.

U našem timu rade menadžeri orijentisani na rezultate, koji imaju značajno radno iskustvo i poznaju zdravstveno okruženje naše zemlje. Timski orijentisan pristup poslovanju sa postojećim internim timovima dokaz je sposobnosti rasta prodaje iz godine u godinu i brzog i efikasnog reagovanja na bilo koji marketinški izazov.

Sa iskustvom u marketingu i sveobuhvatnom uslugom, poslujemo kroz robustan okvir usklađenosti koji je zasnovan na relevantnim zakonima i propisima. Postojeći standardi i politike grupe PHOENIX  savršeno su usklađeni sa zahtjevima i procedurama naših partnera.

Integrisano rješenje za ispunjenje očekivanja od 360° i uspostavljena profesionalna veza sa zdravstvenim stručnjacima su ključni uspješni pokretači i razlog zašto naši partneri ostaju sa nama godinama.

Marketing usluge

Marketinška strategija i planiranje

Marketing i istraživanje tržišta

Marketing i upravljanje proizvodima

KOL menadžment (organizacija okruglih stolova, edukativni seminari, konferencije)

Reklamna kampanja

Digitalni marketing

Strategija promocije

Prodaja i aktivnosti na terenu

Marketinška strategija i planiranje

Account management

Projektni menadžment

Trade marketinška strategija

Asoriman i upravljanje kategorijama

Upravljanje, podučavanje i praćenje i optimizacija efikasnosti prodajnih aktivnosti

Cjelokupno upravljanje odnosima s klijentima je važan alat koji omogućava bolje upravljanje  interakcijama sa zdravstvenim profesionalcima, analizu prodajnih i medicinskih učinaka, sprovođenje digitalnih kampanja, organizovanje digitalnih promocija i onlajn događaja (okrugli stolovi, vebinari, paneli).

Vaš kontakt office(at)farmegra.com