Logističke usluge - Veleprodaja

Brzina, tačnost i pouzdanost!

Svakodnevno isporučujemo oko 40.000 kutija ljekova i drugih medicinskih sredstava gdje god su potrebni.

Poštujući smjernice dobre distributivne prakse, obezbijedili smo savremene skladišne ​​kapacitete koji se prostiru na 1230 m² u distributivnom centru u Podgorici. Obezbijeđeni su najviši stepen sigurnosti i pouzdanosti u rukovanju robom i odgovarajući uslovi skladištenja na temperaturama od 15 do 25 ˚C, odnosno u hladnom lancu na temperaturama od 2 do 8 ˚C. Sva naša skladišta imaju HVAC sistem (automatizovani sistem daljinskog grijanja, hlađenja i klimatizacije) i imaju mogućnost elektronskog nadgledanja temperature i vlage.

Uz pomoć široke distributivne mreže, sa više od 11 dostavnih vozila opremljenih najnovijom tehnologijom za kontrolu i nadzor temperature, kupcima pružamo usluge visokog kvaliteta i brzu isporuku. Dostava je organizovana kroz 11 transportnih ruta  koje uključuju više od 250 dostavnih mjesta dnevno širom Crne Gore (apoteke, bolnice, domovi zdravlja i drugi učesnici u zdravstvenom sistemu). Distribucija robe se vrši u skladu sa najvišim standardima dobre distributivne prakse.

Ponosni smo na napredna tehnološka rješenja i opremu koju koristimo, ali profesionalno obučeni i visoko motivisani zaposleni odgovorni su za visok kvalitet usluge i uspješnu logistiku. Velika pažnja posvećuje se njihovom obrazovanju, pa zaposleni prolaze kroz obrazovni program koji uključuje poznavanje internih procedura i propisa u skladu sa GMP-om i smjernicama dobre proizvođačke prakse.

 

Oops, an error occurred! Code: 20240618014149250a81c3