Naše aktivnosti

Istražite zašto možemo biti jedinstvena kontakt tačka za sve što očekujete od poslovnih rješenja.

Dedicated to the patients

Posvećeni pacijentima

Farmaceut za mnoge pacijente predstavlja najpristupačnijeg zdravstvenog radnika i zato posebnu pažnju posvećujemo farmaceutskoj usluzi u našim apotekama. Stručnost, pristup pacijentu, kvalitet i dostupnost proizvoda i ambijent naših apoteka su osnova povjerenja naših pacijenata svih generacija.

Saznaj više
Dedicated to the pharmaceutical partners

Posvećeni partnerima iz farmaceutske industrije

Smanjenje troškova i regulatorni zahtjevi postaju svakodnevni izazov za naše partnere kojima nudimo širok spektar usluga u cjelokupnom lancu snabdijevanja na polju optimizacije i efikasnosti procesa. Fleksibilnost u pristupu i prilagođavanje očekivanjima i potrebama svakog partnera su osnova rješenja koja im nudimo.

 

Saznaj više
Logistic services

Logističke usluge

Uslovi za skladištenje proizvoda u skladu sa zakonskim propisima i standardima dobre distributivne prakse su odlike našeg logističkog poslovanja. Ponosni smo na sveobuhvatnost usluga i rješenja koje nudimo jer smo pouzdani partner najvećih farmaceutskih proizvođača. Logističke usluge koje pružamo su lijepljenje dodatnih naljepnica, uvoznih markica, prilaganje uputstava za upotrebu ljekova i  registracionih naljepnica. Imamo i carinski magacin, vodimo konsignaciono poslovanje, a kao ovlašćeni primalac robe, dobar dio uvoznih carinskih postupaka obavljamo u krugu našeg distributivnog centra (tzv. kućno carinjenje).

Saznaj više